КАК ДА ОСИГУРИТЕ ПО-ДОБРО ПРИХВАЩАНЕ НА ЛАВАНДУЛАТА
10.08.2017
ТРЕТИРАНЕ НА ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ КУЛТУРИ ПРЕДИ ЗАСЯВАНЕ
22.06.2018
Покажи всички

Фирма Агри Баланс ЕООД има удоволствието да Ви представи своите нови продукти, предназначени за почвено приложение при всички видове култури, отличаващи се с високото качество на вложените суровини!

 

 БИОУНИВЕРСАЛ СУПЕР (N 12%) и БИОУНИВЕРСАЛ СЛОУ (N 11%)

 

Oрганични торове с високо съдържание на азот от протеинов произход в лесно усвоима форма и бавно освобождаване за период от 3-5 месеца. Получават се чрез процес на хидролиза на говежди кожи без употреба на химични компоненти.

Подхранват културите чрез доставяне на органичен азот (N), аминокиселини (глицин, пролин, глутамин, аланин, хидроксипролин, лизин), комплексно желязо и микроелементи през целия вегетативен цикъл. Използването им възстановява плодородието на почвата, освен това благоприятстват минерализирането на органичната материя чрез действието на микроорганизми, което води до постепенно освобождаване и без загуби от измиване и денитрификация на елементите, като по този начин ги запазва на разположение на културите.

 

МУЛТИ-БИОЛ NPK 3/6.5/10 (CaO – MgO – SO3)

 

МУЛТИ-БИОЛ е органо-минерален тор NPK (3-6,5-10) на гранули, съдържащ естествен органичен азот с бавно освобождаване, мек естествен фосфат и калиев сулфат.

Подходящ е за употреба при всички култури, като приложението му увеличава плодородието на почвата, което спомага за развитието на здрави и енергични растения, повишаване на добива и качеството на добитата продукция, като едновременно внася магнезий, сяра и калций. Спомага за по-лесното преодоляване на стресови фактори, възникнали вследствие на неблагоприятни абиотични и биотични фактори. Подобрява структурата на почвата и стимулира развитието на полезната микрофлора.

 

Подробна информация за продуктите, тяхното съдържание и начин на употреба можете да прочетете на https://agribalance.bg/produkt-kategoriya/%d0%b1%d0%b8%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d1%82%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5/

 

Екипът на Агри Баланс!